Rejs ud og få ny inspiration  

Hvis du trænger til at komme lidt væk fra hverdagen og samtidig få ny inspiration til den? Så kan det være, at du skal overveje en rejse til en af Europas spændende og trendy storbyer. Du får her nogle gode råd til, hvad du kan opleve i de mest populære europæiske storbyer.

Få inspiration til din virksomhed

I byer som London, Paris og Berlin er der rigtig mange unikke og trendy virksomheder. Der findes både de helt store, men også de helt små, iværksætterdrevne virksomheder. Inden du tager afsted kan du søge efter virksomheder, der arbejder inden for netop dit område eller interessefelt.
Mange virksomheder har showrooms, hvor du kan se de produkter, virksomheden producerer. Nogle har også åbne værksteder, så det er muligt at se, hvordan virksomheden arbejder. Det er en fantastisk god måde til at få ny inspiration til din egen virksomhed.

Går du med en iværksætter i maven, der endnu ikke er forløst, kan du hente inspiration til en virksomhed, der endnu ikke er set i Danmark. Hvis du mangler penge til at starte op for, kan du søge hos Lendino, som giver erhvervslån til opstart af virksomheder.

Fordyb dig i historie og kunst

Det er ikke kun på erhvervsområdet, der er ny inspiration at hente. Du kan også finde nye indtryk ved at fordybe dig i de historiske byer og i kunstens verden. Paris er nok især kendt for kunst med det verdensberømte kunstmuseum Louvre og de mange gadekunstnere. Der er også mange fine kunstmuseer i både London og Berlin.
Er du ikke så meget til at se på kunst på et museum, tilbyder byerne også en god portion streetart at kigge på. Du kan finde guides til rundture, hvor du får set et udvalg af byernes streetart på nettet. De forskellige kunstværker er ofte meget kreative og nytænkende, så en dag med streetart kan måske give dig netop de nye inputs, du søger.

Byerne rummer alle megen historie, så er du interesseret i lære mere om Europas historie, så er der også gode muligheder her. Berlin rummer især meget historie fra anden verdenskrig og har mange forskellige museer og monumenter, der beskriver den periode. Byen har også en skarp kontrast mellem det nye og det gamle, da meget af byen måtte bygges op på ny efter krigen.

Pak de rigtige ting i kufferten

Når du skal på storbyferie, er det vigtigt at have det helt rigtige med i kufferten. Først og fremmest er det en ferieform, hvor man bevæger sig meget til fods. Et par gode sko er derfor en nødvendighed.
For at være sikker på at se moderigtig ud, må du finde noget tøj fra forhandlere, som finder inspiration i andre lande. En af dem er Stoy, der med faste halvårlige besøg i byer som Paris, New York og Berlin, altid har de nyeste trends tilgængelige for deres kunder. Hos Stoy kan du også købe rejseguides til en lang række forskellige byer samt andet lækkert rejsetilbehør.

Læs meget mere om produkterne fra Stoy her.

 

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Rejs ud og få ny inspiration  "

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*