Præmiere på ny diesel hos Shell i Aalborg

Shell på Karolinelundsvej byder nu på en vaskeægte brændstofnyhed. For første gang kan dieselbilister tanke Shell V-Power Diesel på stationen. Den nye diesel fjerner belægninger i dieselmotorer og holder bilen i topform.

Brian fra Shell på Karolinelundsvej 45-47 står klar med en rigtig god sommernyhed til de mange bilister i Aalborg, der kører dieselbil. Nu er det nemlig muligt at tanke Shells topkvalitetsdiesel, Shell V-Power Diesel, på den lokale Shell station.

Det er første gang, det velkendte Shell V-Power brændstof kan købes i en dieseludgave i Danmark. Og med lanceringen af den nye diesel på tankstationen i Aalborg, kan bilister fremover vælge mellem to dieselprodukter og to benzinprodukter – alt efter, hvad deres bil kører på, forklarer Brian og Forretningschef.

”Vi har længe ønsket at tilbyde vores dieselkunder et højkvalitetsprodukt som Shell V-Power Diesel. Mange danske bilister har bemærket, at man i f.eks. Tyskland i nogle år, har haft V-Power Diesel i standerne og har derfor spurgt til produktet. Nu er Shell V-Power Diesel så kommet til Danmark. Dermed kan vi også her i byen glæde ejere af dieselbiler med et brændstof, der renser forbrændingssystemet og holder motoren i topform – præcis, som vi kender det fra Shell V-Power benzinen”, siger han.

To dieselkvaliteter hos Shell

Med lanceringen af Shell V-Power Diesel på Shell stationen i Aalborg og på de øvrige, bemandede stationer i Shell netværket kan bilister med en dieselbil nu vælge mellem to forskellige dieselprodukter – Shell V- Power Diesel og Shell FuelSave Diesel.

Shell V-Power Diesel er et af de mest avancerede dieselprodukter på markedet og Shells top dieselprodukt. De særlige additiver, der er i brændstoffet, fjerner sod og belægninger ved indsprøjtningsdysserne i en dieselmotor. Additiverne er samtidig med til at forebygge, at belægninger ophober sig, så forbrændingen bliver dårligere”, forklarer Brian.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Præmiere på ny diesel hos Shell i Aalborg"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*