MinByAalborg – din lokale puls!

MinByAalborg åbnede i 2008. Vi bringer lokale nyheder i ord, billeder, debat og andre samfundsvigtige informationer og kommunikation fra og om hele Aalborg Kommune.

MinByAalborg.dk er DIN puls!
Vi producerer selv nyheder, men det er vores målsætning, at borgerne leverer de fleste nyheder fra alle områder i hele kommunen. Borgerne kan levere nyheder i ord, billeder og videoklip.

God fornøjelse

MinByAalborg.dk
9000 Aalborg

Telefon: 70207777
KONTAKT REDAKTIONEN på red@advice.dk

1 Kommentar på "MinByAalborg – din lokale puls!"

 1. Jyske fægtere dyster i Aalborg

  Aalborg Fægteklub er arrangør, når årets tredje afdeling af turneringen ”Aarhus Cup” afvikles søndag 3. april 2016 med deltagelse af 50-60 fægtere fra det meste af Jylland.

  – Vi får besøg af fægtere fra klubberne i Varde, Aarhus og Thisted, hvortil kommer vores egne medlemmer, så der alt i alt er omkring 40 deltagere mellem otte og 18 år plus 15-20 voksne fægtere. Både de unge og voksne fægtere kæmper alle mod alle – mod normalt i puljer – hvilket giver dejligt mange kampe. Da der samtidig bliver fægtet på tværs af aldersgrupper og køn, giver det rigtig god sparring for den enkelte fægter, fortæller Pia Haack Vadstrup, der er formand for Aalborg Fægteklub.

  ”Aarhus Cup” er en turnering, der løber over hele året og hvor vinderen findes i november-december. Hver fægter samler points sammen undervejs i de forskellige afdelinger af ”Aarhus Cup” til den samlede cup-konkurrence.

  – Der er tale om et træningsstævne, hvilket vil sige, at det er klubtrænerne, der optræder som dommere. Det giver dem mulighed for at komme med kommentarer og give råd til fægterne undervejs, hvilket ikke er tilladt til almindelige stævner.

  Aalborg-afdelingen af ”Aarhus Cup” finder sted søndag 3. april 2016 i Gigantium i Aalborg Øst. Børn og unge fægter kl. 10-13, mens de voksne fægtere begynder kl. 13.

  Aalborg Fægteklubs bestyrelse har i øvrigt for nylig konstitueret sig efter den årlige generalforsamling. Pia Haack Vadstrup fortsætter som formand, mens Mikkel Fuglsang Hansen er næstformand, Claudia Pfleger kasserer og Steen Bjerre sekretær. Øvrige medlemmer er Cecilie Damen Gerhard Jacobsen og Alex Krogh Christiansen, mens Marie Hav er repræsentant for juniorerne.

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*