Ny rabatside giver kunder til Aalborg-virksomheder

Der er ingen tvivl om, at alle dansker elsker udsalg. Her er det specielt januars udsalg der bliver set frem til, idet det er ét af de tidspunkter om året, hvor danskerne oplever at de er i stand til at spare mest. Dog er der bestemt ingen grund til, at der ikke også skulle spares resten af året, hvilket er hvad du er i stand til med rabatkoder. Mange er ikke klar over det, men det er langt fra svært at opnå alle de ønskede rabatter på internettet, hvis blot man kender til de mange rabatkoder der eksisterer på nettet. Ved hjælp af rabatsiden Saleduck har det aldrig været nemmere, at danne sig et overblik over alle de aktuelle tilbud og rabatter. Saleduck er til for at hjælpe den danske online-shopper, og det er især blandt Aalborg-virksomheder at man oplever en stigning af nye kunder, netop pga. dette.

Historien bag

Saleduck havde sin opstart i midten af 2012. Dette fandt sted i Belgien, hvor Solden.de var det forhenværende navn. Siden hen har Saleduck arbejdet sig op igennem Europa og er i dag havnet i Danmark, hvor deres hovedprioritet er at hjælpe alle de danske online-shoppere med at finde frem til de rette rabatter og tilbud, alle årets 365 dage. Med sit hovedkvarter i Amsterdam har Saleduck formået at skabe et bredt og troværdigt netværk, hvilket gør dem i stand til at tilbyde danskere tilbud og rabatter, fra overalt i verden.

Det er især Aalborg-virksomheder, der mærker dette, via deres samarbejder med Saleduck. Saleduck gør det nemlig muligt at skabe nye faste kunder for virksomheder overalt i landet, netop ved at gøre alle de danske online-shoppere opmærksomme på alle de gode tilbud og rabatter der findes lige nu og her. Mange Aalborg-virksomheder har valgt at gøre brug af dette, netop for at øge opmærksomheden omkring de pågældendes virksomheders tilbud og muligheder, som gerne skulle vække interesse hos de danske online-shoppere, hvilket uden tvivl har båret frugt.

Glade og tilfredse kunder

Der er ingen tvivl om, at de kunder der vælger at tage Saleduck i brug vil opleve fuld tilfredshed – Dette skyldes det tætte samarbejde som Saleduck indgår med alle deres partnere, heriblandt også alle de tilknyttede Aalborg-virksomheder. Som online-shopper har det derfor aldrig været nemmere at finde frem til lige netop den ting eller det stykke tøj, som man går og drømmer om, til den rette pris, idet Saleduck hjælper med at indfri de danske online-shoppers drømme.

De Aalborg-virksomheder, som har valgt at indgå et samarbejde med Saleduck, har uden tvivl forbedret markedsføringen af deres mange tilbud og rabatter, samt forbedret relationen mellem virksomhed og kunde, da alle kunder nu er i stand til at opnå samme glæde når de vælger at handle online. Dette betyder også, at kunder i højere grad vælger at fortsætte som forbrugere hos de pågældende virksomheder, idet Saleduck skaber gode forudsætninger for tilfredse og glade kunder. Ved hjælp af Saleduck formår derfor både virksomheder og kunder at opnå fuld tilfredshed, hvilket uden tvivl er den rette vej hvad angår online-handel.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Ny rabatside giver kunder til Aalborg-virksomheder"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*