Ny ledende overlæge i Klinik Psykiatri Syd

Inger Brødsgaard bliver ny ledende overlæge i Klinik Psykiatri Syd i Region Nordjylland. Hun kommer fra en stilling som overlæge og leder i Ambulatorium for Mani og Depression på AUH Risskov.

Klar til nye udfordringer

1. juli tager Inger Brødsgaard hul på et nyt kapitel i sit arbejdsliv, når hun tiltræder som ledende overlæge i Klinik Psykiatri Syd i Region Nordjylland. Inger Brødsgaard bliver ledende overlæge for almenpsykiatrien for voksne patienter i Klinik Psykiatri Syd. Hun har i de seneste 10 år været ansat i Region Midt, blandt andet som ledende overlæge i Regionspsykiatrien i Horsens og senest som overlæge og leder i Ambulatorium for Mani og Depression på AUH Risskov.

– Jeg er nysgerrig af natur og ser en spændende udfordring i det nye job som ledende overlæge i Klinik Psykiatri Syd. Jeg ser frem til at styrke det lægefaglige fundament og vil også have fokus på det tværfaglige og det tværsektorielle samarbejde. Derudover er jeg særligt optaget af at sikre patienterne lige adgang til den specialiserede behandling, som er et af hovedfokusområderne i Region Nordjyllands psykiatriplan frem mod 2020, siger Inger Brødsgaard.

Solid erfaring som både psykiater og leder

– Vi er rigtig glade for ansættelsen af Inger Brødsgaard. Hun har stor erfaring, både som psykiater og som leder, og så har hun høje ambitioner og fokus på at udvikle psykiatrien og ikke mindst samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere. Med hendes store ledelsesmæssige og faglige erfaring er hun den rette til sammen med klinikkens medarbejdere og ledere at videreudvikle Patientens Team og det sammenhængende patientforløb, siger klinikchef Carsten Møller Beck.

Inger Brødsgaard tiltræder stillingen som ledende overlæge i Klinik Psykiatri Syd efter Jimmi Nielsen, der fratrådte i november 2016.

Yderligere informationer

Om Inger Brødsgaard

–       57 år

–       Uddannet læge 1991

–       Uddannet speciallæge i psykiatri 2005

–       Overlæge i Regionspsykiatrien i Horsens 2007

–       Ledende overlæge i Regionspsykiatrien i Horsens 2010

–       Overlæge og leder, Ambulatorium for Mani og Depression, AUH Risskov 2014

–       Bor i Beder

Almenpsykiatrien i Klinik Psykiatri Syd i Region Nordjylland

–       Almenpsykiatrien for voksne patienter i Klinik Psykiatri Syd behandler knap 6.000 patienter årligt.

–       Der er godt 55 læger ansat i almenpsykiatrien i Klinik Psykiatri Syd.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Ny ledende overlæge i Klinik Psykiatri Syd"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*