Nordjysk beredskab ansætter fælles beredskabsdirektør

BeredskabschefBjarneGrøn

Bjarne Grøn er ansat som beredskabsdirektør i en fælles nordjysk beredskabsenhed, der skal være etableret ved udgangen af 2015. Beredskabsdirektøren tiltræder stillingen medio august. 

Bjarne Grøn kommer fra en stilling som direktør i KMD for Borgernære softwareløsninger, hvor han også er medlem af KMDs direktionsgruppe. Han har været ansat i KMD siden 1999, dels som projektchef, afdelingsdirektør, vicedirektør og siden 2010 som direktør. Forud for ansættelsen i KMD har Bjarne Grøn blandt andet været ansat i Spar Nord og Multi-inform A/S. Han er 50 år og uddannet cand. oceon. fra Århus Universitet i 1994.

”I vores ansættelse af Bjarne Grøn har vi lagt vægt på den store erfaring i offentlige beslutningsprocesser, som han har i kraft af et tæt samarbejde med kommuner, regioner og statslige institutioner. Bjarne har desuden rigtig gode kompetencer inden for forretningsudvikling og strategisk ledelse og er yderst velkvalificeret i forhold til eksekvering og ledelse”, siger Arne Boelt, borgmester i Hjørring Kommune.

Rådmand for Miljø- og Energiforvaltningen i Aalborg Kommune supplerer:

”Bjarne Grøn bliver en tydelig leder, hvor energi, engagement og ansvarlighed naturligt går hånd i hånd. Jeg er derfor også meget fortrøstningsfuld i forhold til, at han skal lede det nye fælles nordjyske beredskabs på plads og sikre et effektivt beredskab med et fortsat højt serviceniveau for borgerne i alle de nordjyske kommuner”.

Bjarne Grøn er formelt ansat i Aalborg Kommune, indtil den tværkommunale beredskabsenhed er etableret senest den 1. januar 2016. Herefter overgår han organisatorisk til det fælles beredskab.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Nordjysk beredskab ansætter fælles beredskabsdirektør"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*