Nordjyllands pæneste pige skal findes fredag

missaalborg

Monkey Club i Jomfru Ane Gade ligger lokaler til når årets Nordjyske Miss skal kåres.

Den 6. oktober blev Line Schneider kåret som årets Miss Aalborg, og sammen med Maria Boriths og Cecilie Sørensen, på en delt anden, samt Mia Nedergaard Bach på en tredjeplads, skal hun kæmpe mod de bedst placerede fra Miss Blokhus, Miss Løkken og Miss Kattegat.

Nordjyllands pæneste Miss’er står over for et stramt program fredag, da de både skal bade med fisk og lave sushi. Hvorvidt det er de samme fisk der bliver brugt til begge events vides ikke, men publikum er velkommen til at dække Sushi afviklingen fra kl. 19.30 hos Sushilicius i Skalborg, inden pigerne skal nyde fiskeanretningen. Det er så sandelig en dag i fiskens tegn, der ender med den store finale på Monkey Club.

De internationale Miss-konkurrencer – senest Miss Universe – havde forleden aften hele 3 piger med fra Aalborg, med flotte placeringer til følge.

Måske denne konkurrence ledet af eventmageren Johnny Hurup, bliver den nye fødekanal til de internationale skønhedskonkurrencer og dermed skærper Aalborgs og Nordjyllands omtale, som stedet hvor pigerne er udsædvanlige attraktive.

Dækningen i de lokale og regionale medier er allerede massivt online og offline, og derfor vil vi på redaktionen her, naturligvis også følge med og med spænding fortælle nyt, når vinderen er kåret.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Nordjyllands pæneste pige skal findes fredag"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*