Mageløs melodiøs diva i Aalborg

MELODY GARDOT

Amerikanske Melody Gardot bliver sammenlignet med store artister som Norah Jones og Duffy – nu gæster verdensstjernen Musikkens Hus.

 

Der er en årsag til, at man opfandt begrebet diva. Den årsag kunne meget vel være 30-årige Melody Gardot.

Når den smukke sangerinde går på scenen i Musikkens Hus, så bliver det svært ikke at lade sig betage af hendes skamløst overlegne teknik. Noget, som har indbragt hende flere Grammy-nomineringer og svimlende salgstal i forbindelse med sit andet album ”My One And Only Thrill” fra 2009.

Men det er ikke blot Jazz-blues-sangerindens varme klang og inderlige tekster, der kryber ind under huden. Det samme gør hendes livshistorie.

Hun begyndte at spille klaver som niårig, men blev hårdt kvæstet som 19-årig, hvor hun var involveret i en alvorlig trafikulykke. Herefter begyndte hun at skrive musik for at kæmpe sig tilbage til livet. Hun udgav sit første album ”Worrisome Heart” i 2008, men slog for alvor igennem i 2009 med sit andet album, som solgte ikke færre end 1,5 millioner eksemplarer verden over og 20.000 alene i Danmark. Sidenhen har hun turneret verden tynd, og i 2012 udgav hun albummet ”The Absence”.

1. juni er hun tilbage med et album, som hun kalder ” et spring ind i det ukendte”. Det er det nye album, der er anledningen til, at nordjyderne nu kan møde den feterede verdensstjerne.

– Melody Gardot fremstår på en gang både enormt skrøbelig og enormt stærk. Det er en stor fornøjelse for Musikkens Hus at kunne give vores gæster en mulighed for at springe ind i det smukke, ukendte sammen med hende, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus.

Melody Gardot går på scenen i Koncertsalen 21. november.

For mere information se musikkenshus.dk

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Mageløs melodiøs diva i Aalborg"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*