Limfjordsfest inviterer på pølser og billige billetter på torvet i Vester Hassing.

Limfjords_billetsalg

Arrangørerne af Limfjordsfest inviterer alle til at kigge forbi springvandspladsen v/Fakta i Vester Hassing fredag d. 12. juni kl. 15:00. Her vil de hurtige kunne købe billet til Limfjordsfest til kun kr. 200,- og samtidig få gratis pølse og brød med i handlen.

”På trods af at vi allerede har startet billetsalget, så synes vi ikke folk skulle snydes for den sædvanlige billet-kickstarts-event med gratis pølser og billige billetter på torvet i Vester Hassing. Vi glæder os til at hilse på folk og få en snak om årets festival,” udtaler Limfjordsfestens marketingsansvarlige Christian Bugislaus Carstens.

Limfjordsfesten 2015 afholdes lørdag d. 29. August i Vester Hassing v/genbrugspladsen på Elsamvej.

Årets Limfjordsfest program byder på nogle af Danmarks allerbedste coverbands og igen i år vil der være ”Happy Hour” på øl og cider fra 15:00 til 16:00 i teltet.

  •  15.00 Rigtige Mænd (TV2)
  • 17.00 Back In Black (AC/DC)
  • 19.00 Die Herren (U2)
  • 21.00 Bryan Adams Tribute
  • 23.00 Queen Machine

Anne Kejser og Niels Skovmand fra ANRs “Anne og de Herreløse Hunde” er igen konferenciers til årets fest.

Billetter kan købes online på www.billetto.dk samt hos Fakta Vester Hassing, Brunø Vodskov, Hals Sparekasse, Kvickly Nørresundby og Shell Gandrup. Billetpriserne for voksne er 200,-, børn mellem 4-13 år koster 50,- og de helt små under 4 år har gratis adgang.

Der vil igen i år være bustransport efter Limfjordsfesten til Aalborg, Nørresundby, Vodskov, Hals samt nærliggende byer.

Læs mere på Limfjordsfest.dk eller på facebook.com/limfjordsfest.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Limfjordsfest inviterer på pølser og billige billetter på torvet i Vester Hassing."

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*