Ladywalk i Aalborg var med til at slå rekord

Mandag aften blev Danmarks største endagsmotionsevent, Ladywalk, endnu større og slog sin egen rekord med 44.249 deltagere. 2.611 af dem deltog i Aalborg.
Det er tid for store motionsevents, og der findes en skøn række af dem i Danmark. En af dem er Ladywalk, der i år fandt sted for 17. gang. Motionseventen har i flere år haft et deltagerantal på mere end 40.000, og i år valgte særligt mange kvinder så at deltage.

En glad formand for Ladywalk, Ivan Mejlgaard, siger om den flotte opbakning:

“Mange frivillige gør hvert år en utrolig stor indsats, også på startstedet her i Aalborg. At så mange kvinder og så glade kvinder deltager – det gør bare, at det er indsatsen værd. Det er det, der får os til at blive ved år efter år”, siger Ivan Mejlgaard.

Og Ladywalk er ikke helt som mange andre motionsevents. På ingen af de 12 startsteder – og derfor heller ikke i Aalborg- finder man nemlig en sejrsskammel.

“Målet for Ladywalk har altid været, at kvinder skal opleve glæden ved at komme ud at gå. Det handler ikke om at komme først, være i den bedste form eller have det rigtige træningsudstyr”, siger Ivan Mejlgaard og fortsætter:

“Alle kvinder, der har deltaget i årets Ladywalk her i Aalborg, bidrager til at gøre Ladywalk til det, det er. Uden dem var der intet Ladywalk. Aalborg laver i fællesskab med de 11 andre startsteder et rigtigt flot resultat. Derfor kårer jeg alle kvinderne som vindere.”

Så ingen deltager i Ladywalk for at komme først, men alene for at få god motion, frisk luft og en god snak med andre kvinder. Samtidig – og lige så vigtigt – går de alle for en god sag. Som tidligere støtter Ladywalk også i 2017 sygdomsramte kvinder.

“Det er en vigtig del af Ladywalk, at vi kan hjælpe andre kvinder godt på vej. En god følelse, som både deltagere og frivillige sætter stor pris på”, siger Ivan Mejlgaard.

Sidste år donerede Ladywalk en million til forskning i kvindesygdomme. I år støtter Ladywalk PCO-Foreningen og Hjerteforeningens Elsk Hjertet kampagne. Overrækkelsen finder sted fredag den 22. september.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Ladywalk i Aalborg var med til at slå rekord"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*