Hvilket mobilselskab skal du vælge?

zenji

Der er efterhånden ved at være mange mobilselskaber at vælge imellem. Det er derfor med at finde det helt rigtige, som dækker dine behov og som passer til din pengepung. I denne artikel har vi sat fokus på 3 mobil selskaber. Du kan dermed lære de 3 selskaber at kende og der ud fra finde du af om et af dem passer til dine behov.

Zenji

Zenji er en fordelsklub hvor du både får mobiltelefoni og mange andre fordele. Zenji har indgået et samarbejde med mange forskellige kendte brands, hvor du kan få rabatter til disse brands, når du er kunde hos Zenji. Disse brands er f.eks. Zalando, Nelly.com, XL-byg, Sun Tours og mange flere. Udover rabatter til kendte brands optjener du også point hver måned. Ud fra hvilket medlemskab du vælger optjener du 25, 50 eller 100 point hver måned. Disse point kan indløses til gavekort hos de mange af Zenjis populære partnere. Disse partnere er blandt andet Magasin, Zalando, Matas, Baresso, The Body Shop og mange flere. Hos Zenji får du dermed meget mere end blot et mobilselskab.

Oister

Oister er et meget prisbevidst mobilselskab og har vundet Politikkens Pristjek for 4. gang i træk. Hos Oister handler det om selvbetjening og det hele foregår over ”Mit Oister”. Her er alt samlet omkring dit abonnement og du kan nemt og enkelt følge med i dit forbrug. Oister tilbyder forskellige abonnementer som alle har en lav pris og med 4G netværk. Der udover kører Oister over 3’s netværk i Danmark. Så hvis du er til et billigt mobilselskab med en god selvbetjening, så skal du vælge Oister.

Telenor

Det sidste mobilselskab er Telenor. Telenor er et stærkt brand i Danmark med mange butikker og ansatte i hele landet. Fordelene ved Telenor er, at du kan få professionelle løsninger, abonnementer med kundeservice som er åbnet døgnet rundt og så får du abonnementer der har inkl. Data, tale og sms/mms. Telenor sælger mobilabonnementer og mobiltelefoner til måde erhvervskunder og privatkunder. Dette vil sige, at du kan få en totalløsning hos Telenor hvis du har en virksomhed.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Hvilket mobilselskab skal du vælge?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*