Håndværkerne gav den fuld gas på byens største byggeplads

Onsdag 7. juni bød håndværkernes frokostpause på skudmontage og afprøvning af branchens stærkeste fastgørelsesløsninger ved det nye universitetshospital. STARK Aalborg diskede nemlig i samarbejde med leverandøren ITW Byg op med både demonstrationer og fynske grill-pølser i løbet af dagen.  

Der var allerede fra formiddagen lagt op til en noget anderledes arbejdsdag for håndværkerne på byggepladsen ved det nye Aalborg Universitetshospital d. 7. juni. Tour-bussen fra ITW Bygs landsdækkende byggeplads-tour var nemlig stoppet forbi og havde opstillet testområder til demonstration af skudmontage i træ og beton.

Her fik byggepladsens mange håndværkere lejlighed til at afprøve skudværktøjer, skudsøm, ankre, skruer og beslag fra de førende varemærker Paslode, Spit og NKT Fasteners. Samtidig blev der tændt op i grillen og serveret lækre fynske frokost-grillpølser til håndværkerne i de opstillede telte, mens regnen silede ned udenfor.

Effektiv måde at blive opdateret på
Den på én gang faglige og festlige dag var sat op i samarbejde mellem STARK Aalborg og ITW Byg, der er en af verdens førende leverandører af fastgørelsesløsninger. Projektkonsulent Claus Schiermer fra ITW Byg fortæller:

– I byggebranchen er der fokus på effektivitet og tidsoptimering, og når vi stiller op på selve byggepladsen, undgår håndværkerne at køre selv. Hele idéen er, at de hurtigt lige kan kigge forbi, opleve løsningerne og blive opdaterede på udviklingen uden at skulle afse en masse ekstra tid til det.

Stort potentiale i bedre fastgørelse
Netop fastgørelse er en af de uundværlige håndværksmæssige discipliner, hvor potentialet ofte kan være rigtigt stort i forhold til tidsbesparelser og øget kvalitet i det færdige resultat. Det forklarer trælastdirektør Glenn S. Bojer fra STARK Aalborg.

– Derfor havde vi sammen med ITW Byg ladet tour-bussen med et udpluk af løsninger, som vi erfaringsmæssigt ved giver rigtigt stor værdi for håndværkerne i form af enklere arbejdsrutiner, reduceret tidsforbrug og større kvalitet i slutresultatet. Det var der rigtigt mange, der var forbi og høre om, og da der også var fantastisk god stemning på pladsen, må dagen siges at have været en succes, siger han.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Håndværkerne gav den fuld gas på byens største byggeplads"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*