Gratis midsommerkoncert med Hardinger Band

Sankt Hans Aften på Musikkens Plads byder blandt andet på gratis koncert med tidligere Shu-Bi-Dua-medlemmer, Boel og flot bål på fjorden.

Vi elsker vort land, men ved midsommer mest…

Sankt Hans Aften i og foran Musikkens Hus bliver noget ganske særligt i år.

På Musikkens Plads vil der være dejlig musik for hele familien. Her går Hardinger Band på scenen og spreder godt humør med de fedeste Shu-Bi-Dua-hits.

  • Der bliver rig mulighed for at nynne med på sange som ”Hvalborg”, ”Fed Rock” og ”Stærk Tobak” – og mon ikke også, vi får Hardingers version af Midsommervisen, ”Vi elsker vort land”?, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus.

Bevægende aften

Også inde i Koncertsalen vil der være rig mulighed for at lade sig bevæge af alle sommerens smukkeste klassikere.

Her vil Hanne Boel, Aalborg Symfoniorkester, Klarup Pigekor og Nordjysk Pigekor helt sikkert lokke den helt særlige sommerstemning frem med deres smukke toner, inden traditionen fortsætter på Musikkens Plads med gratiskoncert og båltale af Hanne Boel.

  • Det er utraditionelt at have en musiker til at holde båltale, men det er jo helt i Musikkens Hus’ ånd, og jeg er sikker på, hun vil have nogle gode betragtninger, siger Lasse Rich Henningsen.

Den smukke ramme omkring Musikken Hus og Limfjorden lyses også i år op af et flot bål på vandet.

Sank Hans Aften i Koncertsalen starter klokken 19.00.

Hardinger Band går på klokken 19.15-20.00 på Musikkens Plads. Bålet tændes på Limfjorden klokken 20.45, og klokken ca. 21.20 – 22.05 spiller Hardinger Band igen.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Gratis midsommerkoncert med Hardinger Band"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*