Friis Shoppingcenter og Lopper På Havnen går sammen om børneloppemarked

Lørdag den 3. juni er der stort børneloppemarked på Gabels Torv, når Friis Shoppingcenter i samarbejde med Lopper På Havnen afholder Børnelopper kl. 10-14.

I september 2016 flokkedes børnefamilierne om Gabels Torv i håb om at gøre et kup blandt de mange loppestande, der var stillet op på pladsen. Nu er Friis Shoppingcenter og Lopper på Havnen igen gået sammen om at skabe et loppemarked i børnehøjde, hvor børn eller forældre kan sælge alt godt fra gemmerne.

Lørdag d. 3. juni kl. 10-14 kan besøgende igen gøre et fund blandt 50 stande, der alle vil være fyldt med alverdens second hand varer  – kun til børn og babyer. Der vil være legetøj, sko, tøj og masser af andre børne- og babyting, der i ægte loppemarked ånd sælges til fordelagtige priser.

Til glæde for børn og barnlige sjæle vil der være gratis ansigtsmaling og mulighed for at købe popcorn samt andre søde sager.

Lopper På Havnen er det populære loppemarked, der foregår 6 gange i løbet af sommeren på Aktivitetspladsen på Aalborg havnefront. Loppemarkedet, der løber på sit femte år, er blevet taget rigtig godt imod af aalborgenserne, og har vist sig at tiltrække en bred målgruppe – både ung, som gammel.

Med Børnelopper ønsker holdet bag Lopper På Havnen at gentage successen fra sidste år og laver et loppemarked udelukkende med sager til børn. De har allieret sig med Friis Shoppingcenter med ønske om at udnytte de hyggelige rammer på Gabels Torv og skabe mere liv på pladsen.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Friis Shoppingcenter og Lopper På Havnen går sammen om børneloppemarked"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*