Fire aktører vil drive lægeklinikker i Nordjylland

ambulance

Region Nordjylland har udbudt driften af almen praksis på ni lokaliteter i regionen. Fire tilbudsgivere har ved fristens udløb givet tilbud på at drive en eller flere klinikker.

20. april var sidste frist for at give tilbud på Region Nordjyllands udbud vedrørende driften af almen praksis i Region Nordjylland. Ved fristens udløb havde fire aktører afgivet et tilbud om at drive en eller flere lægeklinikker på de ni lokaliteter, der er udbudt rundt i regionen.

De fire tilbudsgivere er Aleris-Hamlet, Nordic Medicare, Falck Healthcare og Aver & Lauritzen. Tilbudsgiverne må nu vente i tålmodighed, mens tilbuddene bliver behandlet både i administrationen og af politikerne.

I sidste ende skal regionsrådet tage beslutning om, hvem der fremover skal drive lægeklinikker på de ni lokaliteter i de kommende fire år. Det forventes behandlet i regionsrådet 23. juni med kontraktunderskrivelse 1. juli og forventet opstart af klinikkerne 1. oktober.

Hvis der melder sig praktiserende læger på banen inden 23. juni, der gerne vil overtage en af klinikkerne på normale overenskomstmæssige vilkår, så har disse dog fortrinsret, og udbuddet af denne klinik vil blive annulleret. I den forbindelse afholder Region Nordjylland 4. maj et informationsmøde for de praktiserende læger, hvor de kan høre nærmere om deres muligheder for at overtage klinikker på overenskomstmæssige vilkår.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Fire aktører vil drive lægeklinikker i Nordjylland"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*