Filmkraft 2017 er lige på trapperne, og du er inviteret!

Filmkraft Kortfilmfestival afholdes i Biffen Nordkraft, Aalborg, den 10. juni 2017 kl. 11.00. Bliv imponeret, forundret, forarget, begejstret, skræmt og rørt til tårer – alt sammen i løbet af én dag. Det er dét, kortfilm kan, og det er dét, du kan opleve til Filmkraft Kortfilmfestival. Her byder vi på korte film og store oplevelser, og vi garanterer, at du ikke går upåvirket herfra.
Filmkraft har slået rekord i år, hvor vi har modtaget hele 70 kortfilm fra landets spirende filmtalenter. Den 10. juni skal 21 af filmene dyste om, hvem der vinder følgende kategorier: Bedste Kortfilm, Bedste Instruktør, Bedste Fotograf, Bedste Manuskript, Bedste Skuespil, NextYoungAward, Bedste Skolefilm og Publikumsprisen. Årets hovedjury, som udnævner vinderne, er Signe Nørfeldt Friborg fra Aarhus Filmværksted, skuespiller Biljana Stojkoska og lydproducent Erik Olsen.
De nominerede i hovedkategorien Bedste Kortfilm konkurrerer om postproduktionsfaciliteter, optageudstyr og teknisk assistance til en præmieværdi på hele kr. 250.000,- til produktion af en ny film – doneret af Aarhus Filmværksted. Vinderen af kategorien Bedste Instruktør vinder postproduktionsfaciliteter, optageudstyr og teknisk assistance til en præmieværdi på kr. 25.000,- doneret af Mayday Film til produktionen af en ny kortfilm. Derudover har CoolShop doneret øvrige præmier til samtlige kategorier, så alle vinderne går hjem med en gave for deres flotte indsats.
Festivalen finder sted i Biffen Nordkraft i Aalborg, hvor du fra de bløde biografsæder kan opleve alle de nominerede kortfilm på det store biograflærred. Der er gratis entré hele dagen, så medbring endelig kolleger, venner og familie. Dagen er opdelt i flere visninger, så du har mulighed for at deltage enten hele dagen eller blot snuppe en enkelt visning. I løbet af dagen kan du udover kortfilmene bl.a. opleve Filmkraft-juryen fortælle om personlige og professionelle erfaringer fra den danske filmbranche. Dagen rundes af med prisuddeling til vinderne kl. 18.00.
Du kan se det fulde program her: http://filmkraft.dk/index.php/program og læse mere om juryen, de nominerede og resten af Filmkraft her: www.filmkraft.dk.
Vi glæder os til at se dig til Filmkraft 2017.
Med venlig hilsen
Filmkraft teamet

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Filmkraft 2017 er lige på trapperne, og du er inviteret!"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*