Det sker i Aalborg i weekenden – uge 22

hr_skaeg_2_med_dr-logo

Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og byder på et væld af begivenheder. Se hvad der sker i denne weekend i Aalborg…

Fredag d. 29. maj 2015

Friday Night Skate
Sted: Ved boldbanen ved Elbjørn, kl. 19.00
Entré: Gratis
Friday Night Skate er en 12-15 km social rulleskøjtetur igennem Aalborgs gader, hvor alle der kan køre på rulleskøjter kan deltage. Deltagerne ruller i et samlet felt ude på kørebanen. Feltet er afskærmet fra den øvrige trafik af ”blockere”, så alle kommer sikkert gennem byen. Konceptet, Friday Night Skate, findes i mange storbyer rundt omkring i verden. Blandt andet i København, hvor det afholdes hver anden fredag henover sommeren. Alt du skal gøre, er at møde op med dit rulleudstyr og være klar til turens start.
Læs mere om Friday Night Skate i Aalborg…

Lørdag d. 30. maj 2015

Syng med
Sted: Aalborg Teater, kl. 12.00
Entré: DKK 105,-
Aalborg Teater åbner for tredje gang i år dørene for arrangementet Syng med på Aalborg Teater. Denne lørdag formiddag er temaet ”Søens folk” og de sangglade fremmødte kan glæde sig til at synge med på Hvem kan sejle foruden vind, Blæsten går frisk, Alle sømænd er glade for piger og mange andre gamle kendinge. Kom fobi og begynd din lørdag med god musik og højt humør. Det er muligt at bestille brunchbuffet for DKK 135,- før arrangementet.
Læs mere om Syng med i Aalborg…

Lørdag d. 30. maj – søndag d. 31. maj

Hr. Skæg Live
Sted: Fårup Sommerland, kl. 15.00
Entré: Entré til Fårup Sommerland
Lørdag d. 30. og søndag d. 31. maj kan du opleve Hr. Skæg i Fårup Sommerland. Hr. Skæg er manden som næsten alle danske børn kender og elsker. Glæd dig til Hr. Skægs nye forrygende show “Skæg med matematik”. Du kan også hilse på Hr. Skægs trofaste makker, Vinter.
Læs mere om Hr. Skæg i Fårup Sommerland…

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Det sker i Aalborg i weekenden – uge 22"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*