Det sker i Aalborg denne weekend – uge 21

Karneval

Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og byder på et væld af begivenheder. Her er en oversigt over det, der sker i denne weekend i Aalborg…

Lørdag d. 23. maj: Karneval i Aalborg – stjerneparade
Sted: Aalborg city, fra kl. 10.00
Gratis Entré
Lørdag formiddag finder en af byens helst store begivenheder sted; det er nemlig blevet tid til årets karneval i Aalborg. Årets karnevalsdronning er Mascha Vang, som fører an i optoget af sambadansere, flot udsmykkede vogne og omkring 60.000 glade karnevalsdeltagere. Om man selv er karnevalist eller blot tilskuer, er karnevalsoptoget en skøn folkelig fest og en stor oplevelse.
Læs mere om Karneval i Aalborg…

Lørdag d. 23. maj: Jan Harbeck Quartet
Sted: Musikkens Hus, kl. 20.00
Pris: DKK 175,-
Det bliver en aften i jazzens tegn, når Musikkens Hus præsenterer en af Danmarks ypperste saxofonister Jan Harbeck i samspil med Walter Smith III – kåret til ”Rising Star” i jazzmagasinet Down Beat. I pausen kan publikum komme helt tæt på de dygtige musikere. Jan Harbeck Quartet og Walter Smith III bliver nemlig på scenen og fortæller om deres forhold til musikken. Efter koncerten holder Center for Dansk Jazzhistorie åbent hus. Her kan du gå på opdagelse i en af Europas største jazzsamlinger.
Læs mere om Jan Harbeck på musikkenshus.dk

Lørdag d. 23. maj – Mandag d. 25. maj: Fokus på elefanter
Sted: Aalborg Zoo, kl. 11.00
Pris: DKK 155,-
Pinsen i Aalborg Zoo handler om elefanter og de naturbevaringsprojekter i Sydafrika, som Aalborg Zoo er engageret i: Transfrontier Africa, som arbejder for bevaringen af de vilde afrikanske elefanter og Black Mamba, som er en gruppe af kvinder, der gør en stor indsats i kampen mod krybskytteri på især næsehorn og elefanter.
Se mere på www.aalborgzoo.dk

 

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Det sker i Aalborg denne weekend – uge 21"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*