Derfor er korttidsleasing blevet så populært

Har du hørt om korttidsleasing? Hvis ikke, så er det uden tvivl på tide. Korttidsleasing er nemlig det nye sort inden for leasingbranchen, hvilket bestemt ikke er overraskende. Denne form for leasing af biler besidder nemlig et væld af gode fordele, der nærmest er for gode til at sige nej til. Læs mere om hvorfor herunder.

Større fleksibilitet

En af de ubestridte største fordele ved korttidsleasing er, at du opnår en vanvittig stor fleksibilitet. Hvis du for eksempel kun har brug for at lease en bil i tre måneder, så er det nu muligt med korttidsleasing – uden at det nødvendigvis bliver dyrere for dig sammenlignet med en leasingperiode på et år.

Perfekt til personer som ikke har behov for en bil i en lang periode

Som sagt så er korttidsleasing perfekt til de personer som ikke har behov for en bil i en længere periode. Det kan for eksempel være i forbindelse med et job som rykkes til en anden by i nogle måneder eller lignende. Derudover kan der også være tale om en familie, hvor der pludselig er behov for en ekstra bil i en kort periode. Mulighederne er mange, og korttidsleasing er for alle med behov for et transportmiddel i en begrænset periode.

Det er blevet ekstremt nemt at lease biler for en kortere periode

En anden grund til den store popularitet er, at det er uhyre nemt at lease en bil for en kortere periode. I dag er det faktisk muligt at ordne alt det administrative over internettet, hvilket sparer dig for en masse tid. Derudover kan du faktisk blot sætte dig godt til rette i sofaen og vente på, at bilen bliver leveret til dit dørtrin. Levering af bil er nemlig muligt hos langt de fleste leasingselskaber.

SimplyGo er et oplagt valg

Hvis du overvejer korttidsleasing, så er der ingen tvivl om, at du bør se nærmere på SimplyGo. SimplyGo er en respekteret leasingudbyder, der især har specialiseret sig i korttidsleasing. En af de helt store fordele ved at vælge denne udbyder er, at du – som sagt – har mulighed for at lease bilen i en kort periode, hvis behovet ikke er større. Derudover er det uhyre nemt at lease en bil via SimplyGo. Du går blot ind på deres hjemmeside og finder den bil du skal bruge, hvorefter du udfylder dine oplysninger herunder dato, km osv. Dernæst betaler du med dit kreditkort og underskriver en online aftale med dit NEMID. Sidst men ikke mindst skal du beslutte dig for om du vil have bilen leveret eller selv vil hente den. Det lyder da meget nemt, ikke?

 

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Derfor er korttidsleasing blevet så populært"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*