Der varmes op til landsstævnet i Musikkens Hus

I ugen op til landsstævnet varmer DGI Verdensholdet op med en “One and only” event i Musikkens Hus tirsdag den 27. juni. Her får du mulighed for at opleve gymnastik i verdensklasse i helt unikke rammer til tonerne af live-strygere. Med tilløb fra backstageområderne kommer Verdensholdets gymnaster til at springe ind på scenen i koncertsalen og give publikum et show, de aldrig glemmer.

Skruer vi tiden tilbage til februar 2016, stod 186 håbefulde gymnaster klar til udtagelsen til DGI Verdensholdet nummer 11. Forud for dette lå en masse forberedelser, træning og drømme som ventede på at blive indfriet. 28 gymnaster blev udtaget til holdet, 14 kvinder og 14 mænd i alderen 20-29 år og for dem ventede et spændende år som fuldtids verdensholdsgymnast.

Når DGI Verdensholdet indtager Musikkens Hus den 27. juni vil der være mulighed for at få mere indsigt i historien fra drøm til virkelighed og opleve fysisk bevægelse på højeste niveau.

Virkeligheden har budt på en verdensturné på 5 kontinenter, 200 workshops og 100 shows på seks måneder. Den 23. marts landede holdet igen i Danmark og de sidste to måneder har den stået på turné i Danmark, hvor haller, arenaer og Operahuset har lagt gulv til det storslåede show IMANI, der har begejstret mere end 100.000 børn, unge og voksne i hele verden.

Showet indeholder en unik kombination af rytmisk gymnastik, spektakulære spring og dans i verdensklasse. Den 27. juni tilføres alt dette dejlige toner af live-strygere.

En anden virkelighed er også minderne for livet

Udover at betage publikum med gymnastikken så forskellige steder som strande på Zanzibar, rundkørsler i Mexico, propfyldte arenaer i Kina og en gammel gymnastikhal i den australske outback, har verdensholdsgymnasterne også bevæget verden i form af mere end 200 workshops. Her har rundt regnet 40.000 mennesker været fysisk aktive med de danske gymnaster. En workshop består for det meste af forskellige lege, gymnastik og dans med det formål at give deltagerne sved på panden og en god oplevelse.

DGI Verdensholdet startede turnéen i Tanzania og Zanzibar, hvor et samarbejde med en række SOS Børnebyer, var et særligt højdepunkt. Herefter rejste holdet til Australien, så Indonesien, fejrede jul og nytår i Kina, krydsede datolinjen da de fløj til Mexico og efter fem uger i de sydøstlige stater i USA, sluttede gymnaster og lederteam af med træningslejr på Gran Canaria.

Hold 11 som er det nuværende hold afslutter til Landsstævnet i Aalborg og denne her event er både en optakt til Landsstævnet, men også den eneste events af denne slags.

Skal du være med til at sætte gang i byen kan billetter købes på musikkenshus.dk

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Der varmes op til landsstævnet i Musikkens Hus"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*