ALT for damernes Kvindeløb kommer til Aalborg

Igen i år arrangerer ALT for damerne landets bedste kvindeløb i Aalborg. Vores flotte location er på Lindholm Strandpark, hvor vi får en løbsplads med Aalborgs bedste udsigt – og de smukkeste løberuter.

Aalborgs naturskønne omgivelser udgør rammerne for ruten, når ALT for damerne bringer landets bedste kvindeløb til byen den 7. juni.

Som noget nyt og særligt, kan vi forkæle dig med en skøn 5 km walk over den nye Kulturbro, der forbinder Aalborg og Nørresundby. Du kan selvfølgelig også vælge at løbe enten 5 km, 10 km eller 15 km – der er noget for enhver smag.

Minimumsalderen for at deltage i løbet er ti år, men derudover er alle aldre velkomne. Sidste år var den ældste deltager 80 år.

Fitness-ekspert Anne Bech står for opvarmningen til god musik inden løbet. Du kan også møde Anne til en snak i ALT for damernes telt, hvor hun giver gode råd om sundhed og træning.

Sammenhold og glæde
Chefredaktør for ALT for damerne Tina Nikolaisen er selv stor fan af motionsløb – men for hende er stemningen på kvindeløbene alligevel det helt særlige.

“Det er fantastisk at mærke det sammenhold og den glæde, som de mange piger og kvinder spreder på løbspladsen både før og efter løbene. Og så har Aalborg nogle skønne omgivelser, som gør turen endnu bedre,” siger hun.

Designer løbe-gear
Når du tilmelder dig en af løbe- eller gåruterne, følger en flot løbetrøje fra Costummade med. Du får den udleveret, når du henter din gavetaske på løbspladsen. Tasken har det succesfulde danske brand i øvrigt også designet.

Ruterne er udvalgt i samarbejde med lokale løbeklubber, så deltagerne får det bedste fra hver af de fem byer, Kvindeløbet besøger de kommende uger. Efter løbet er der hygge på løbspladsen med masser af boder og aktiviteter – og lækker mad fra Lagkagehuset.

Red Barnet
ALT for damernes Kvindeløb samarbejder igen i år med Red Barnet, som på pladsen fortæller om arbejdet med landsindsamlingen – og måske inspirerer løberne til selv at blive en del af det gode formål. Til ære for Red Barnet, har Custommade og ALT for damerne lavet en støtte t-shirt, som kan købes i ALT for damernes telt. For hver solgt t-shirt går 100 kr. direkte til Red Barnet.

Udover Aalborg besøger ALT for damernes Kvindeløb København (11-13. juni), Odense (15. juni), Aarhus (18. juni) og Fredericia (19. juni).

Du kan melde dig til her http://event.altfordamerne.dk/kvindelob/

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "ALT for damernes Kvindeløb kommer til Aalborg"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*