Aalborg Mægleren solgte kommunens parkeringsplads

Aalborg Mægleren ved Direktør Bo Lynge, har åbenbart alligevel ikke, erhvervet retten til at sælge kommunens parkeringspladser.

Det var ellers en misundelsesværdig konstruktion, såfremt Bo Lynge og kompagni, havde opnået rettighederne til at sælge byens parkeringspladser, som et særlig bonus tillæg, når man købte en lejlighed hos netop Aalborg Mægleren.

Men ifølge Danmarks førende tabloid avis (EB.dk) er dette ikke tilfælde.
”Groft: Ejendomsmægler får p-bøde på 25.000 kroner
Falske løfter: Ejendomsmægler Bo Lynge får bøde for at stikke en kunde en grov parkeringsløgn”.

Ifølge EB.dk har Bo Lynge tørret ansvaret af på en elev, efter i første omgang ved klagenævnet, at havde afvist at have handlet forkert!

Netavisen skriver bl.a. ” For Bo Lynge skriver på sin hjemmeside, at han er ’en mentor for sine kolleger og en, der presser dem til at yde deres bedste, hver dag. Jeg vil jo give min højre arm for mine kolleger’, skriver han.”

 

FAKTA
Aalborg Mægleren er et ret nyt mæglerfirma, der ifølge dem selv ofte er Aalborgs bedste målt på diverse månedsstatistikker offentliggjort på virksomhedens facebook side.

Firmaet er stiftet af Michael Jensen (Dunca ApS), der er mest kendt for at eje Restaurant Meat, der netop har købt den kendte Restaurant Styggekrumpen.
Michael Jensen ejer 30 % af Aalborg Mægleren og er bestyrelsesformand.

Rikke Petersen, der er et total ubeskrevet papir i denne branche, men hvis samlever er Torben Nielsen, der tidligere var direktør for Colliers Erhvervsmægler i Aalborg. Rikke Petersern (Rikke P. Holding ApS) ejer 30% af Aalborg Mægleren.

De sidste 40% er ejet af direktør Bo Lynge (Bo Lynge Holding ApS).
Det bemærkelsesværdige kan være at aktierne er opdelt i såkaldte A- og B-aktier, der kan betyde at såvel stemme som udbytte retten er fordelt i plus til A-aktierne.
Bo Lynge ejer B-Aktier og ingen A-aktier som de øvrige aktionærer.

 

 

Kommentarer

kommentarer

3 Kommentarer på "Aalborg Mægleren solgte kommunens parkeringsplads"

  1. Ole Hansen | 29/04/2016 ved 19:10 | Svar

    Var det ikke dem med Contador…

  2. Var det ikke dem med urent trav i cykelløb?

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*