Aalborg er lørdag vært for Danmarks største motionstriatlon

Lørdag er Aalborg vært for anden afdeling af Danmarks største motionstriatlon KMD 4:18:4. Fra kl. 08.00 lørdag morgen til kl. 15.00 vil hundredevis af triatleter få området omkring Haraldslund Vand og Kulturhus til at syde og boble, når de skal igennem 400meter svømning, 18km cykling og 4km løb. KMD 4:18:4 stævnet i Aalborg er for nogle det første møde med triatlonsporten, for andre skarp træning på vej mod de store IRONMAN konkurrencer.

Fra Aalborg til Hawaii går der en rød trød. Den er måske ikke lige til at se. Men når de første triatleter hopper i vandet lørdag morgen i Haraldslund Vand og Kulturhus, er det for mange først skridt på vej mod drømmen om, at deltage i det ikoniske IRONMAN VM på Hawaii:

“Det er det som er så fantastisk ved KMD 4:18:4, udover at det for alle er en utrolig sjov dag, så er det også for nogle starten på hvad jeg nærmest vil kalde en livsrejse,” siger Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef for IRONMAN der er arrangør af lørdagens store triatlonarrangement.

KMD 4:18:4 er nemlig på den ene side “bare” et rigtig godt afviklet og sjovt stævne, hvor deltagerne kommer og har en sjov dag sammen til lands og til vands. Men samtidig fungerer de stævnet som en en meget vigtig bidragsyder til dansk triatlon:

“Med KMD 4:18:4 skaber vi dels nogle virkelig gode rammer for alle deltagerne. Samtidig er det en mulighed for mange førstegangs trialeter at snuse til sporten, og vi kan se at mange, af de deltagere vi nu har til vores IRONMAN stævner, de begyndte med et KMD 4:18:4 stævne, så der er helt klart en fødekæde fra KMD 4:18:4 stævnerne til de længere distancer og indmeldelse i de danske triatlonklubber,” fortæller Frej Elbæk Schjeldal

Som altid er der garanti for god stemning, gode billeder og højt humør lørdag.
Programmet ser ud som følger:

8.00-10.00: Registrering er åben
10.00: Første deltager sendes afsted
14.00: Sidste deltager er i mål
15.00: Stævneområde pakkes sammen

Læs meget mere om lørdagens KMD 4:18:4 her: http://www.kmd4184.dk/lobs/kmd-4184-aalborg/

OM KMD 4:18:4
KMD 4:18:4 er Danmarks største motionstriatlon med løb i Odense, Aalborg, Aarhus, Helsingør og København. I 2016 prøvede over 10.000 mennesker kræfter med KMD 4:18:4.

Altid på samme distance: 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb – en fantastisk underholdende distance, som alle, med mod på en sjov kombination af tre fantastiske discipliner, kan gennemføre.

Kommentarer

kommentarer

Be the first to comment on "Aalborg er lørdag vært for Danmarks største motionstriatlon"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*